WOS film over het Westlands Schaatsmuseum

In Coronatijd waarin alle musea zijn gesloten heeft Frank Jan Kat van de WOS de opdracht gekregen om de juweeltjes van het Westland te portretteren voor het WOS programma “De schatten van de Streek”. Op zijn eigen humoristische wijze maakt hij daar een mooi verhaal van. Als museum ben je gesloten, maar het is leuk om op deze wijze toch nog even in de publiciteit te komen.

Heb je de film op de WOS gemist, of je wilt hem nog eens bekijken klik dan op deze link: WOS film WSM

Achter de Schermen

Ons Museum is op dit moment gesloten, maar zelfs tijdens de sluiting in deze moeilijke Corona tijd wordt er achter de schermen, met in acht neming van de Corona regels, nog steeds hard gewerkt. Zo hebben vrijwilligers de hele “collectie Wim van der Voort” gepoetst, en hiervoor een plaatsje ingeruimd in de vaste expositie van ons museum.

Jutta Leerdam gehuldigd

Jutta Leerdam is op 2 maart 2020 gehuldigd voor haar fantastische prestaties in het schaatsseizoen 2019-2020. Hoogtepunt was haar gouden medaille op het WK afstanden op de 1000 meter in Salt Lake City. Ook won ze in Inzell met Letitia de Jong en Janine Smit de wereldtitel teamsprint. Verder waren er Europese en nationale titels en een 5e plek op de WK sprint.

Lees meer over de huldiging op Historie/activiteiten 2020