Sluiting van het Westlands Schaatsmuseum

Helaas moet het Westlands Schaatsmuseum aan de Lierweg 53 in De Lier, binnenkort haar deuren sluiten. In april is het museum nog te bezoeken op de reguliere tijden: elke woensdagmiddag van 13.00 tot 16.00 uur. In mei is het museum voor het laatst geopend op zaterdag 7 mei en zondagmiddag 8 mei, beide dagen van 13.00 tot 16.00 uur. Daarna is het museum op de huidige locatie voorgoed gesloten.

Het museumbestuur is nog altijd op zoek naar een nieuw onderkomen, maar dat is tot nu toe zonder resultaat gebleven. Heeft u suggesties voor een nieuwe locatie, of beschikt u over een opslagruimte van ongeveer 50 m2, waar de waardevolle collectie van het Westlands Schaatsmuseum, veilig en onder goede condities tijdelijk kan worden opgeslagen, dan wordt u vriendelijk verzocht om een e-mail te sturen naar: info@westlands-schaatsmuseum.nl of te bellen naar de voorzitter Koos Verbeek, telefoon 06-53714151.

Bestuur en vrijwilligers van het Westlands Schaatsmuseum hopen op afzienbare termijn weer bezoekers te kunnen ontvangen op een nieuwe locatie en danken eenieder die in het verleden het museum met een bezoek heeft vereerd.