Persbericht “Westlanders op het ijs”.

In het Westlands Schaatsmuseum kunt u vanaf 9 januari 2021 uw hart ophalen bij de nieuwe expositie “Westlanders op het ijs”.

Deze expositie schenkt in beeld  beeld en geluid aandacht aan de ijspret van de “gewone” Westlander, maar natuurlijk ook aan de successen van de Westlandse schaatsers in heden en verleden bij toertochten, (alternatieve) Elfstedentochten, Europese- en wereldkampioenschappen en de olympische spelen.

Het Westlands Schaatsmuseum in De lier, gevestigd aan de Lierweg 53, is geopend: elke woensdag van 13.00 uur tot 16.00 uur en ieder eerste hele weekend van de maand op zaterdag en zondag, eveneens van 13.00 uur tot 16.00 uur.

Uiteraard houden wij daarbij rekening met de nodige corona-maatregelen.

Zo zal de 1,5 meter afstand worden gehandhaafd en zullen maximaal 6 bezoekers tegelijkertijd in het museum worden toegelaten.

Wilt u met een groep komen of een bezoek brengen aan het museum buiten deze openingstijden, stuur dan een e-mail naar info@westlands-schaatsmuseum.nl

Het is vanwege de coronabeperkingen voorlopig niet mogelijk om een presentatie op locatie te verzorgen.