Expositie 125 jaar IJsclub Hard Gaat-ie verlengd

De expositie van IJsclub Hard gaat-ie wordt verlengd tot 16 oktober 2019.

in de maanden juni, juli en augustus alleen open op woensdagmiddag van 13.00 tot 16.00 uur.

Vanaf 1 september is ons museum ook weer in het weekend open, te weten elk eerste weekend van de maand op zowel de zaterdag als de zondag van 13.00 tot 16.00 uur

Op 26 oktober 2018 is deze expositie geopend. De Lierse IJsclub Hard Gaat-ie bestaat al 125 jaar, en samen met deze actieve ijsclub, die er telkens weer in slaagt om als eerste in Nederland een goed beschaatsbare ijsvloer neer te leggen, organiseren we deze expositie. Namens Hard Gaat-ie werd de opening van de tentoonstelling geopend door hun oudste erelid, de heer Toon van Adrichem.

Op de expositie kunt u kennismaken met de geschiedenis van de ijsclub, maar ook met de hedendaagse activiteiten van de ijsclub.

Toegang voor onze donateurs en voor leden van IJsclub Hard Gaat-ie is gratis

Deze expositie is een bezoek aan ons museum meer dan waard.