Nieuw uithangbord

Persbericht Westlands Schaatsmuseum

Op zaterdag 1 september is het Schaatsmuseum aan de Lierweg 53 in de Lier een representatief uithangbord rijker geworden.
Het bord komt uit de nalatenschap van de heer Guus Vogels en is geschonken door mevrouw Vogels. De heer Ben Sosef heeft het bord vervolgens belangeloos met sierlijke letters verfraaid.
In een gezellige bijeenkomst en onder het genot van koffie met traktatie, bedankte de voorzitter Koos Verbeek de gulle geefster voor het bord en de heer Sosef voor de belettering.
In het bijzijn van bestuursleden en vrijwilligers werd vervolgens door beiden het bord onthuld.

Met het uithangbord is verder invulling gegeven aan de profilering van het Westlands Schaatsmuseum op de locatie in De Lier.